Musíte změnit nastavení vašeho prohlížeče
Prosím podívejte se:
Jak povolit JavaScript ve vašem prohlížeči
.
Pokud používáte software na blokování reklam, může být nutné povolit JavaScript z této stránky.
Děkujeme.
Přihlášení k vašemu účtu
Nemůžete vyplnit toto pole
Přihlásit se
Nová registrace
Zapomenuté heslo
nebo
Přihlásit se přes Facebook
Přihlásit se přes Google
Pokračovat do košíku
Zákaznická podpora:
+420 604 376 750
info@vezumaso.cz
O nás
Kontakty
Rozvoz a Mapa
Jak nakupovat
Obchodní podmínky
Podmínky ochrany osobních údajů
Přihlášení
Hledat
Nákupní košík
Prázdný košík
MASO
VEPŘOVÉ
BIO HOVĚZÍ - FARMA HUTĚ
HOVĚZÍ MASO
VYZRÁLÉ HOVĚZÍ
DRŮBEŽ
KUŘECÍ
,
KACHNÍ
,
KRŮTÍ Z FARMY
DRŮBEŽ - FARMA DRUHAZ
RYBY
TELECÍ
MRAŽENÉ
PRO PEJSKY
GRILOVÁNÍ
UZENINY
ŘEZNICTVÍ MOUDRÝ A SYN
MIROŠOVSKÉ UZENINY
TAURIS UZENINY
SALÁMY A FERMENTOVANÉ VÝROBKY
ZAHRANIČNÍ SPECIALITY
ŠUNKY A UZENÁ MASA
PÁRKY A KLOBÁSY
VAŘENÝ SORTIMENT
ZABIJAČKOVÉ SPEC.
SÝRY VEJCE
POLOTOVARY, HOT. JÍDLA
KOLONIÁL
DOMÁCÍ TĚSTOVINY ANTONELLA
PŘÍLOHY K MASU
POCHUTINY
KOŘENÍ
MOUKY
PAŠTIKY RAŠOVSKÁ
PEČIVO
DÁRKY
Více
Domů
/
MASO
/
VEPŘOVÉ
/
Vepřový bok s kostí
Vepřový bok s kostí
Kód:
56
Původ: ČR
Neohodnoceno
109 Kč
/ kg
97,32 Kč bez DPH
Skladem
Přidat do košíku
Bůček je část vepřového, která je výrazněji prorostlá tukem.
Je vhodný zejména na pečení a případně také na uzení, vykoštěný je vhodný na přípravu rolády.
Příprava společně se žebry a kůží mu zanechá výraznější chuť.
Před úpravou je možné naložit do pikantních marinád (například z piva, medu, zázvoru a různých druhů koření).
Tisk
Zeptat se
Sdílet
Tweet
Zavřít
Související produkty
Původ: ČR
Vepřový bok bez kosti
Skladem
149 Kč
Do košíku
Kód:
59
Popis
Diskuze
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
Kategorie
:
VEPŘOVÉ
Hmotnost
:
1 kg
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Vložením komentáře souhlasíte s
podmínkami ochrany osobních údajů
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací
zde
.
Rozumím