Trhané Maso Vepřové

Kód: 1857
Novinka
Neohodnoceno
114 Kč / ks 101,79 Kč bez DPH
Skladem
  • Trhané vepřové maso nebo také vepřové rillettes je oblíbená delikatesa, která se vyrábí za pomocí  noční úpravy masa při nízkých teplotách, a to nejméně 12 hodin a výhradně z masa z českých chovů.
  • Trhané maso je možné podávat i v tepelné úpravě.

Po otevření uchovejte výrobek v lednici a spotřebujte do 48 hodin.

Trvanlivost výrobku je 18 měsíců od data výroby. Bez konzervantů, laktózy a lepku.
Složení výrobku: min. 70 % vepřového masa, vepřové sádlo, tymián, sůl 1,5 % a pepř.

Hmotnost: 160 g

Domácí paštiky a trhaná masa od paní Rašovské jsou ručně vyráběné bez umělých dochucovadel, konzervantů a škodlivých éček, a to výhradně z masa z českých chovů.

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: PAŠTIKY RAŠOVSKÁ
Hmotnost: 0.2 kg