114 Kč
/ ks
101,79 Kč
bez DPH
- Trhané vepřové maso nebo také vepřové rillettes je oblíbená delikatesa, která se vyrábí za pomocí noční úpravy masa při nízkých teplotách, a to nejméně 12 hodin a výhradně z masa z českých chovů.
- Trhané maso je možné podávat i v tepelné úpravě.
Po otevření uchovejte výrobek v lednici a spotřebujte do 48 hodin.
Trvanlivost výrobku je 18 měsíců od data výroby. Bez konzervantů, laktózy a lepku.
Složení výrobku: min. 70 % vepřového masa, vepřové sádlo, tymián, sůl 1,5 % a pepř.
Hmotnost: 160 g
Domácí paštiky a trhaná masa od paní Rašovské jsou ručně vyráběné bez umělých dochucovadel, konzervantů a škodlivých éček, a to výhradně z masa z českých chovů.