229 Kč
/ ks
204,46 Kč
bez DPH
Hmotnost: 1000g
Náplň ze sušených rajčat a žampiónů zavinutá do vykostěného kuřecího masa.
Název metody Sous-vide je původem z francouzštiny. V překladu znamená „ve vakuu“. Tato metoda představuje vaření ve vakuu při nízké teplotě, a to až několik hodin. Je navíc šetrná, takže v upravované surovině zanechává vitamíny a minerály.
Příprava:
Roládu vyjměte z obalu a spolu s výpekem vložte do pečící nádoby.
Pečte v předehřáté troubě cca 45 minut při teplotě 200°C. Pro křupavější kůži doporučujeme na posledních 5 minut přidat funkci gril na 220°C.
Respektujte zkušenosti s vlastní troubou.
Tip na servírování:
Kuřecí roládu servírujte jako hlavní chod s oblíbenou přílohou.
Dodavatel: Vodňanské kuře